Dealer worden?

Wat is TYPISCH THUIS?
Typisch Thuis voert landelijk het agentschap voor de topmerken KOOK, LEONARDO (Powered by VanderPol Gifts bv), MONTANA, STELTON en RIG-TIG.
 
Voor u als ondernemer in retail, horeca, relatiegeschenken of kerstpakkettenbranche staat Typisch Thuis garant voor smaakvol design in wonen, koken, tafelen en huis&tuin. Door aansprekende concepten maken we samen met u de perfecte lifestyle. Dat we daar enorm trots op zijn zult u merken aan de passie voor onze collecties & producten, onze tomeloze energie, ons enthousiasme en ons pro-actieve denken.
 
Typisch Thuis staat voor kwaliteit, trends en fun in en om het huis. Maar ook voor hoogstaande service en persoonlijk contact, omdat we alleen hiermee de lange termijn relatie met u kunnen vestigen die we voor ogen hebben. Onze professionaliteit weten wij tevens uitstekend te combineren met een mooie vleug humor. Aangenaam!
DISCLAIMER

Door op de button te klikken verlaat u de website van KOOK.
KOOK is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe website. Als u doorgaat zijn de disclaimer en privacyverklaringen zoals op onze website vermeld niet meer van toepassing.

Bent u hiermee akkoord?
Klik op de button om door te gaan naar de website van Typisch Thuis.

CONTACT FORMULIER TYPISCH THUIS