Welkom op de website van KOOK

Wat ooit begon met een eenvoudig schort, pannenlap en ovenwant, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een serieuze speler in de markt op het gebied van keukentextiel. KOOK! Het Nederlandse merk heeft zich inmiddels grondig geprofileerd in de nationale markt en de rest van Europa zit met smart op ze te wachten.  

Met een goede kantoenskwaliteit weten ze de juiste modekleuren op de markt te brengen, doordrenkt van inspiratie die zij opdoen in de wijde wereld. Ogen open houden en goed luisteren naar de behoeftes van de klanten, staan centraal bij KOOK. Met de combinatie van hippe motieven en strakke basics in schorten, pannenlappen, ovenwanten, placemats en theedoeken biedt KOOK een compleet concept. Daarnaast hebben ze ook een breed aanbod in tafelkleden, tafellopers en servetten in damast, polyester en katoen. Met aantrekkelijke prijzen, de juiste kleuren en de meest gangbare afmetingen heeft KOOK de juiste prijs/kwaliteitsbalans gevonden.  

In 2014 heeft KOOK wederom een slag gemaakt en het assortiment compleet vernieuwd. In 2015 is daar nog de ‘Baked with Love’ collectie aan toegevoegd. Met KOOK wordt koken & tafelen een kleurrijk en sfeervol geheel.